Facebook

Beoordelingen van De Straatsburger Hengelo

Recente recensies van De Straatsburger Hengelo

4 sterren na 196 reviews

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In de bezorg app kan ik niet voor snacks kiezen, of ze zijn verstopt. Moet dus halen wat ik wil voorkomen in coronatijd. Bij ophalen maak ik ruimte waardoor de jonge dame achter de kassa ouderwets alleen mensen die voor haar neus ziet. Tijd om dat toch een beetje op orde te hebben. Het smaakte verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Veel vegetarische opties, heel fijn!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke patat en snacks, een aanrader!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat je 30 minuten van te voren moet bestellen en het na 30 minuten niet klaar is. Heb het om 15:50 besteld.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, lekker warm, goede kwaliteit

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd , prima

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat was prima, alleen was de berehap heel erg hard gebakken bijna zwart de uien verbrand. Het was heel erg druk maar dit was voor ons erg jammer

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

goede prijs/kwaliteit verhouding. Voldoende verse sla en lekkere gegrilde groente erbij. Zeer tevreden!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel vaak bij jullie, 1 X per week minimaal. Eten gisteren was zeer matig, koude friet/ qua frituurvet niet vers en mijn vriendin en ik zijn beide vannacht ziek geweest (buikgriep verschijnselen).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburgers! Zoete aardappelfriet was ook erg lekker. Klein puntje van aandacht. De mayonaise liever in een apart bakje ipv op de patat.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed maar ik moet helaas aangeven dat de bestelling (weer) half meegegeven is. Dame achter de kassa heeft netjes excuses aangeboden en snel de bestelling compleet gemaakt!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaalt via iDeal... Bestelling stond netjes op tijd klaar. Lekker grote porties friet, zoals altijd...

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het niet de kwaliteit die we gewend zijn, erg vet( liep uit het doosje), waardoor de broodjes gelijk sponzen waren. Volgende keer beter.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat en snacks waren prima, burger was 1 grote zompige bende... heel erg zonde maar niet opgegeten.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Viel mij tegen. De bestelling was vergeten, daardoor erg lang moeten wachten. Vervolgens was de zoete aardappelfriet koud, de brie vergeten op de herfstburger en zaten er verkeerde ingrediënten in de kipfiletsalade. Jammer van de bestelling waar je de hoofdprijs voor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet zoals we gewend zijn! Wij bestellen speciaal bij de Straatsburger omdat er de frites van hen het lekkerste vinden. Helaas was die gisteren lauw en amper gekruid. Leek op opgebakken frites. Rest van bestelling was gelukkig prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was redelijk. Ik had online besteld en aangegeven dat ik om 18.40 uur de bestelling kwam ophalen. Ik was 5 minuten eerder, maar tegen 18.50 heb ik gevraagd of ze mij vergeten waren. Dat was niet het geval maar het was druk in de keuken (zeg dat dan bij mijn binnenkomst!). Daarna werd me gezegd dat de saté die ik had besteld niet goed was klaar gemaakt. Afijn, tegen 19.00 uur kreeg ik mijn bestelling mee met excuses. Thuis gekomen was de frites slap (ja die was al klaar en moest 20 minuten wachten). De saté was overigens lekker. Wat ik ook vreemd vind is dat je 5% korting krijgt maar vervolgens €0,25 moet betalen voor online bestellen. Het bedrag stelt niets voor maar het is het principe.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is perfect, het is alleen jammer dat ik gisteren mijn frikandel speciaal besteld had met ketchup en ik kreeg met curry, die heb ik helaas weggegooid, want ik lust echt geen curry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en heel warm wat meerwaarde was. De curry , satésaus en de loempia smaakten heerlijk. Zo ook de friet. Wij houden niet zo van zout, dat zou minder mogen. Maar dat is puur smaak.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat, etc lekker. Warm. Op tijd klaar, Blijf me verbazen over de weliswaar kleine toeslag van 25 cent die bij elke bestelling via de app heimelijk wordt toegevoegd

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat etc. dik in orde. Onterechte toeslag op de prijs bij bestellen en betalen via de app. Wordt heimelijk toegevoegd.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en snelle service!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

deze keer weer zoals vanouds op tijd en perfekt eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De hamburgers waren niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze keer moest ik helaas 10 minuten langer wachten dan de afgesproken tijd. Maar verder is het eten perfekt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bedrijf en producten zijn goed, maar de gebruiksvriendelijkheid van de APP is vreselijk. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar telefonisch.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is geen doorsnee cafetaria. Ze leveren bovengemiddelde kwaliteit. Het saté menu was erg smakelijk.. De vlaamse frieten vond ik iets te melig, maar dat is persoonlijk. De frkandellen en kroketten waren prima. Wij komen hier zeker nog terug.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat, kroketten, frikandel, etc. verdienen tien sterren. Waarom dan maar één ster: al aantal keren gevraagd waarom ik transactiekosten moet betalen...Die worden heimelijk opgevoerd en dan weer niet vermeld op de rekening. Het gaat maar om 25 cent, maar ik vind dit niet netjes. In de app wordt hier ook niets over verteld. Transactiekosten om je patat te kunnen bestellen.... vreemd.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima burger en goede boeren patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Boerenpatat is een aanrader

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en op het afgesproken tijdstip ophalen werk uitstekend! Top geregeld en ook erg lekker

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke burgers, royale salade.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en goed. Alleen, eten was pas 10 minuten later klaar dan ik besteld had via de website.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

wederom top!! Niets aan toe te voegen...goede kwaliteit en goede service!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten. Bestellen ongeveer twee keer per maand. Groot aanbod en goede kwaliteit. Jammer dat ze de gewone snacks niet bezorgen maar gelukkig is het niet ver om het op te halen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde producten waren van goede kwaliteit en smaakten prima. We misten wel een paar dingen zoals mayonaise bij de patat, een sausje bij de spare- ribs. Verder was de kipsaté, samen met de satésaus verpakt in aluminiumfolie. Ik had de saus liever apart in een bakje gedaan. Verder alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom was het perfekt!!! Op de afgesproken tijd stond mijn bestelling klaar en zoals altijd super goede kwaliteit van het eten!! Kortom.....een dikke 10!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond vrijwel direct klaar op het aangegeven tijdstip. De Straatsburger is nét iets duurder dan de gemiddelde cafetaria maar de kwaliteit is altijd erg goed.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Niets op aan te merken. Op tijd klaar en lekker warm.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een top bestelling en mijn bestelling stond al klaar toen ik op de afgesproken tijd kwam.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit van de producten is voldoende. de hoeveelheid friet minder. we bestellen al meer, maar is nog niet genoeg voor iedereen (gezin met 2 volwassenen en 3 tieners). Als het nodig is om nog meer te bestellen, staan de kosten niet meer in verhouding en wordt "pattat"halen geen optie meer. Je kunt nu al goedkoper chinees halen dan pattat halen, jammer dat de prijs te hoog is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed. Alleen is het jammer dat de bestelling weer niet compleet was. Ik snap de drukte maar dat is wel een aandachtspuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, betaald via iDeal. De bestelling was netjes op tijd klaar, toen ik het vanuit mijn werk het kwam ophalen. Bestelling was kompleet. Alleen 1 kleine opmerking betreffende de gehaktballen uit de jus. Deze waren iets aan de zoute kant... maar voor de rest helemaal niks op aan te merken. gewoon top.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 persoons zak patat is krap aan met 4 personen en de patat was niet voldoende doorbakken

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Boeren patat is een aanrader !!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon Lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van zeer goede burgers 🍔

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is goed. De bestelde saus (oorlog) in een beker van 2,10 euro was amper voldoende voor 1 persoon.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online betaald...maar moet wel transactieskosten betalen Dus beter bij afhalen afrekenen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak was prima! Wat wij hebben ervaren is dat de burgers lauw waren terwijl we die het eerste aten. Daarna de patat en die was nog prima warm/heet. Ik heb dit vaak bij jullie dat de snacks al lauw zijn in verhouding met de papat. De snacks hebben jullie al eerder klaar en deze staan dan op de balie te wachten tot de patat klaar is. Ik heb het een hele tijd geleden ook al eens aangegeven, jammer dat dit naar mijn idee nog niet veranderd is.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, betaald middels iDeal... Bestelling was netjes op tijd klaar en was compleet.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat er bij het menu gewone patatjes zaten. Dat zijn wij anders gewend.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas kregen wij gisteren 2X patat curry ipv 1x patat speciaal curry en een gewone patat. Voor de rest uiteraard een top cafetaria.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat, aardig personeel. Jammer dat ik langer moest wachten dan de tijd die stond aangegeven in de app.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles prima. Salade met kipfilet was boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en warm. Patat is nog lekker knapperig en alles is netjes verpakt zonder plastic

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Service ook in deze tijd Bebankt

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld 👍 De patat en bamieballen waren goed warm !!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was goed! De timing met ophalen was perfect.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij een vriendin wezen eten, zoete aardappel friet. Echt top! Het nodigt mij zekers uit om de hamburger nexst time te proberen. Vriendelijke mensen ook! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel, hoge kwaliteit van producten en bereiding. Milieubewust met verpakkingen. Voor de vegetariër ook volop keuze.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Lekkere patat en kroketten. Alles netjes apart verpakt op verzoek terwijl het een grote bestelling was.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goed!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers, milkshakes en frites! Mooi alles plastic vrij verpakt. De Straatburger zeker een aanrader !!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld! Ik had een online bestelling geplaatst en de instructie gevolgd zoals op de website beschreven; online betalen en NIET eerder komen dan de aangegeven tijd zodat er geen onnodige wachtrijen ontstaan. Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Ik stond met 30 seconden weer buiten. Chapeau! En het eten was heerlijk. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Toen ik de bestelling ophaalde en thuis kwam, was het niet compleet helaas. Dit is al de 2e keer dat het via internet niet helemaal goed ging. Ik snap dat het druk is maar goed na-checken is altijd wel goed. Verder heerlijk gegeten hoor!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel besteld via internet. Bestelling was op tijd klaar. Vriendelijk personeel.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles weer perfect. Alleen die verborgen transactiekosten begrijp ik niet.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

via de app besteld op een bepaalde tijd. kinderen laten ophalen, maar het werd op die tijd niet omgeroepen, dus gewacht. na 15 minuten toch gevraagd, het was al klaar, resultaat niet meer warm. beter omroepen en na 3 minuten herhalen. niet gewoon laten staan en koud worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald, (was iets later klaar dan aangegeven) Thuis bleek dat deel vd bestelling niet compleet was. Hierover direct gebeld. Ik kon gewoon beginnen met wat ik wel had, rest vd bestelling is nagebracht. Nu wonen we op steenworp afstand maar ben hier over echt tevreden. Had nu iig lekkere warme patat erbij! Goed en snel opgelost.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond al klaar, daarom was het redelijk lauw en minder lekker.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen klachten over kwaliteit. 19 cd korting ivm on line bestellem

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit: goed. Op tijd klaar. Alles in orde. Maar waarom 25 cent transactiekosten. Worden stiekem toegevoegd aan rekening

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was mooi op tijd klaar. Goed dat jullie milieu bewust bezig zijn met de kartonnen bakjes maar helaas zit er zo’n sterke geur aan het materiaal dat de alles naar karton smaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een dikke 10, op alle punten perfect!

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

👍🤓

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima ik had ongezouten patat besteld en gekregen.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en als je online besteld ook op tijd klaar

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelgemak van de App: in orde. Bestelling op tijd klaar: in orde. Kwaliteit van de bestelde patat en snacks: niks op aan te merken. Vraag: waar komen de transactiekosten (0,25 euro) ineens vandaag. Ze worden niet aangekondigd in de app, maar verschijnen ineens bij de Ideal betaling (op zich is Ideal weer een pluspunt voor de app). Op de afhaalbon worden de transactiekosten weer niet vermeld, eigenlijk dus verstopt. Het gaat maar om 25 cent, maar toch vind ik dit niet terecht..

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden allemaal te weinig ui, verder prima

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Op zich was de kwaliteit van het eten prima, jammer alleen dat ik een Berehap pinda met mayo besteld en betaald heb maar niet gekregen. De mayonaise ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Lekkere hamburger.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Patat smaakte prima, alleen een twee gewone kroketten i.p.v. een gewone kroket en een groentekroket gekregen...

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was een prima Straatsburger, wat ons betrof mochten er iets minder uien op

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, lekker warm alles, goede patat, lekkere kroketten.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima patat (speciaal en normaal) en snacks.

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburger met griekse invloeden. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wachten bij afhalen duurde veel te lang. Patat was extreem zout. De rest was goed.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Als vegetariër is dit een van de weinige cafetatias waar je een groenten kroket kon krijgen. Dit bestellen wij altijd. Tot gisteren. Blijkbaar hebben ze de groenten kroket vervangen voor een Vega kroket van mora. Daar staat op de site niets van en wordt ook niet vermeld bij het ophalen. Ik bestel een groenten kroket en geen Vega kroket. Bovendien zitten er in de nieuwe vega kroketten behoorlijk veel ingredienten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Buiten het feit dat dit gewoon een stomme fout is , is het ook nog een gevaarlijke fout. Hoop dat beide producten naast elkaar te koop blijven en dat de site wordt aangepast. Bovendien mogen de mensen aan de telefoon wel iets meer inlevend zijn als je belt met een klacht/ opmerking.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

door drukte was nog niet begonnen aan de bestelling. De kwaliteit van de producten was goed, heeft iedereen gesmaakt

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij deze cafetaria/burgerpaleis en aangenaam verrast door de kwaliteit. Online besteld en eten was netjes op tijd klaar. Erg handig!

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb zeer nadrukkelijk in mijn bestelling bij de opmerkingen aangeven dat ik geen zout en kruiden op de friet wilde en het zat er vol mee. Nooit meer. Blijkbaar is net kopje opmerkingen een overbodig iets. De friet heb ik weggooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker zijn de hamburgers.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en lekker eten! Maar de bestel app mag wel iets beter "ingericht" / praktischer worden..

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Levering niet conform bestelling. De grote friet pinda bleek een kleintje....de bestelde kleine friet speciaal bleek groot. Aangezien smaken verschillen had de een honger aan het einde en heeft de ander meer dan de helft weg kunnen gooien. Ja we hadden kunnen bellen maar dan hadden we in 2 groepen moeten eten of koude snacks gehad....beetje jammer wel

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed, lekker, alles warm, op tijd klaar. Correcte bediening. Ik vind de transactie kosten bij bestellen via de app vreemd.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen ging gemakkelijk en veel keuze. Betalen via iDeal. De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Top!

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Tijdstip afhalen klopte op de minuut. Alles aanwezig. Minpuntjes: patat was niet zo krokant en voor de saus bij de onions moest extra betaald worden, ipv dat het erbij hoorde zoals beschreven stond. Is toch weer €1.40.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Vriendelijke bediening, goede kwaliteit food en stipt op tijd!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Patat en snacks en vooral de burgers smaken altijd prima.Ook staat onze bestelling(ook bij drukte) altijd op tijd klaar.top! Helaas zijn bestellingen niet altijd compleet (gaat met name om de saus). Vandaag is onze dochter toch maar teruggegaan om de missende saus op te halen aangezien we ook geen saus meer in huis hadden.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De burgers en de gewone frietjes waren erg lekker en ook de porties waren prima. Hiervoor scoor ik *****. Helaas was de friet van zoete aardappel veel te donker, veel stukjes waren aangebrand (ze zagen er zo uit en ze smaakten ook zo). Het grootste deel van de friet van zoete aardappel is daarom helaas in de prullenbak beland. Deze krijgen van mij *.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Alles warm. Goede porties.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte allemaal prima, zoals gewoonlijk. Maar zoals helaas ook best vaak klopte de bestelling niet. Omdt ik daar inmiddels wel alert op ben heb ik bij de auto al gecontroleerd of alles aanwezig was, ik miste nog voor 5 personenen friet en kreeg dat nadat ik terug ging ook direct wel mee. Maar het gebeurt (te) vaak dat een deel van de bestelling mist of niet klopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere hamburgers. Ik rijd van de andere kant van Hengelo om daar hamburgers te halen.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren een online bestelling bij de straatsburger geplaatst. Er waren 2 menu’s besteld welke op de flyers werden gepromoot. Via de online bestelling extra gekozen voor contant betalen Tijdens het afhalen bleek dat dat deze bon niet kon worden gebruikt bij een online bestelling. Op de bon stond; bij inlevering 50% korting. (Niet vermeld dat deze bonnen niet bij online bestelllingen gelden!!) Vanuit het personeel zijn er geen enkele excuses gemaakt. Het personeel liep zelfs weg en draaide zich om om door te bakken. Zeer onprofessioneel en wat mij betreft geen goede reclame. De laatste keer voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, echter kwamen de spare ribs zonder friet en salade zoals wel vermeld stond in de menu kaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Redelijk, hebben wel eens lekkerder gegeten. Broodje vd burger was doordrenkt met vet/vocht, nacho’s qua smaak niet echt onze voorkeur, salade vrij minimalistisch voor dat bedrag. Het enige wat echt lekker was waren de uienringen.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering, smaakte prima

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit snacks en friet is prima. Voor de 2e keer via de app besteld en beide keren op de aangegeven tijd van gereedheid, moest er nog begonnen worden met bakken. Resultaat: Alsnog 10-15 minuten wachten. Tip voor de app: de dinsdagactie kan niet geselecteerd worden en wordt helaas niet verrekend bij betaling in de zaak! Wil je hiervan gebruik maken, dan adviseer ik te bestellen in de cafetaria!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren kwamen we thuis met de bestelling, we hadden i.p.v 2 milshakes besteld, maar 1 meegekregen. Verder was het zeer smakelink

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer burgers besteld. Kwaliteit en hoeveelheid waren prima, heerlijk gegeten. zeker de moeite waard om weer eens te bestellen.

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Verbeterpunt die ik mee wil geven is dat als je van tevoren besteld en een tijdstip van ophalen aangeeft het eten dan ook klaar staat.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Snelle service van goed afgebakken patat en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

goede service ..prima restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was super super lekker! Vol van smaak!! Haast jammer om op te eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en goed warm

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn we heel tevreden over jullie en komen er wekelijks maar vandaag waren de friet slap/slof en niet lekker. Wij wouden jullie dit laten weten want we vinden dit geen reclame. Hopelijk wordt het snel beter. Neem gerust contact op per mail.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed en lekker zoals altijd ?

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende hamburger! Blij om te zien dat de Straatsburger het zo goed doet!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat met berehap Mag de volgende keer wel iets meer pindasaus op de berehap.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De nieuwe Jamaica burger getest. ??

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Dat de bestelling 10 minuten later klaar is terwijl je ruim van te voren hebt besteld op een relatief rustig moment. Het smaakte overigens wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere hamburgers!

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste hamburgers van Hengelo

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker, alles snel klaar en top personeel! Een echte aanrader.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles goed. Allen bij drukte in de zaak worden de App bestelingen nog wel eens vergeten. En dan moet je op de afgesproken tijd toch nog wel even wachten.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima. Tip die ik wel mee wil geven is goed de bestelling te lezen als het om de saus gaat. Met name bij drukte gaat dit nog wel eens fout.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn wij heel erg te spreken over se producten. Echter was het deze keer zo dat het leek dat de producten al even stonden. Patat was koud en de hamburgers waren ook koud. Ik had op afhaal met de tijd 18:00u, ik heb het eten gekregen om 18:10u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De burgers zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd gereed en het smaakte geweldig.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De burger waren superlekker alleen waren de unionrings aangebrand. Dat is wel weer jammer, dat hadden ze tijden het inpakken moeten zien.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk. wat ik wel jammer vind is dat je alleen menu´s kunt laten bezorgen.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel en lekker

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed optijd en lekker

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De Straatsburger: vakkundige gastvrijheid in je eigen wijk.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburger menu's, zeer ruime porties.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top! Heerlijke burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik geef 3 sterren omdat de bestelling weer niet op de afgesproken afhaaltijd gereed was.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker op tijd, prima kwaliteit.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Alleen was er een foutje bij de berenhappen, helaas geen pindasaus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was helemaal niet doorgekomen, jammer

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed. Door fouten in hun App extreem lang op de (afhaal) bestelling moeten wachten.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste cafetaria’s in Hengelo. Super kwaliteit, maar kritiekpuntje: het is drama met bestellen! Iedere keer weer lang wachten omdat of de kassa niet werkt of er iemand achter de balie staat die de kassa niet kent...

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patatjes en snacks. Netjes ingepakt, goed gecontroleerd dat alles in de zak zit en vriendelijk.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer verkeerde bestelling. Duurder om via app te bestellen en prijzen weer omhoog. Wordt er niet beter op.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

door de enorme toeloop (wat natuurlijk goed is) en de verkeerde plek van de kassa, lijkt het chaos in de tent! Bestellingen duren langer en de klant ervaart het als chaotisch... Dit is geen commentaar, want het eten is echt goed... maar wel een tip om uiteindelijk jullie klanten te behouden.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten Prima!!! Prijzen op de app kloppen niet (family day) Spontaan ter plekke bestellen is duurder dan via de app, dus beter ter plekke via app bestellen en niet aan de balie (klantonvriendelijk) Prijzen weer omhoog en na 1 januari weer (btw-verhoging)

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed doorbakken friet, vers en net personeel

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Moest heel lang wachten en toen bleken de kroketten gewoon koud, die stonden al een tijd klaar namelijk.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Toppie! Lekkere patatjes, goed gebakken. Op tijd klaar,vriendelijk personeel

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de dame achter de balie onvriendelijk, ze had zelf haar zaken niet op orde waar een klant de dupe van wordt. Tevens erg weinig saus bij de snacks.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bezorging maar het eten is uitstekend.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige app. Werkt perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het internet eruit lag bij de Straatsburger 3-12 en dit niet aan klanten werd meegedeeld. De bestellingen via de app werd niets mee gedaan.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit/prijs verhouding