Facebook

Beoordelingen van De Straatsburger Hengelo

Recente recensies van De Straatsburger Hengelo

4 sterren na 52 reviews

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn we heel tevreden over jullie en komen er wekelijks maar vandaag waren de friet slap/slof en niet lekker. Wij wouden jullie dit laten weten want we vinden dit geen reclame. Hopelijk wordt het snel beter. Neem gerust contact op per mail.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed en lekker zoals altijd 👍

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende hamburger! Blij om te zien dat de Straatsburger het zo goed doet!

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat met berehap Mag de volgende keer wel iets meer pindasaus op de berehap.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De nieuwe Jamaica burger getest. 😊👍

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Dat de bestelling 10 minuten later klaar is terwijl je ruim van te voren hebt besteld op een relatief rustig moment. Het smaakte overigens wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere hamburgers!

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste hamburgers van Hengelo

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker, alles snel klaar en top personeel! Een echte aanrader.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles goed. Allen bij drukte in de zaak worden de App bestelingen nog wel eens vergeten. En dan moet je op de afgesproken tijd toch nog wel even wachten.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is prima. Tip die ik wel mee wil geven is goed de bestelling te lezen als het om de saus gaat. Met name bij drukte gaat dit nog wel eens fout.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn wij heel erg te spreken over se producten. Echter was het deze keer zo dat het leek dat de producten al even stonden. Patat was koud en de hamburgers waren ook koud. Ik had op afhaal met de tijd 18:00u, ik heb het eten gekregen om 18:10u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De burgers zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd gereed en het smaakte geweldig.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De burger waren superlekker alleen waren de unionrings aangebrand. Dat is wel weer jammer, dat hadden ze tijden het inpakken moeten zien.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk. wat ik wel jammer vind is dat je alleen menu´s kunt laten bezorgen.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Super snel en lekker

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed optijd en lekker

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De Straatsburger: vakkundige gastvrijheid in je eigen wijk.

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hamburger menu's, zeer ruime porties.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top! Heerlijke burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik geef 3 sterren omdat de bestelling weer niet op de afgesproken afhaaltijd gereed was.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker op tijd, prima kwaliteit.

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Alleen was er een foutje bij de berenhappen, helaas geen pindasaus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was helemaal niet doorgekomen, jammer

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed. Door fouten in hun App extreem lang op de (afhaal) bestelling moeten wachten.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste cafetaria’s in Hengelo. Super kwaliteit, maar kritiekpuntje: het is drama met bestellen! Iedere keer weer lang wachten omdat of de kassa niet werkt of er iemand achter de balie staat die de kassa niet kent...

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patatjes en snacks. Netjes ingepakt, goed gecontroleerd dat alles in de zak zit en vriendelijk.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer verkeerde bestelling. Duurder om via app te bestellen en prijzen weer omhoog. Wordt er niet beter op.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

door de enorme toeloop (wat natuurlijk goed is) en de verkeerde plek van de kassa, lijkt het chaos in de tent! Bestellingen duren langer en de klant ervaart het als chaotisch... Dit is geen commentaar, want het eten is echt goed... maar wel een tip om uiteindelijk jullie klanten te behouden.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten Prima!!! Prijzen op de app kloppen niet (family day) Spontaan ter plekke bestellen is duurder dan via de app, dus beter ter plekke via app bestellen en niet aan de balie (klantonvriendelijk) Prijzen weer omhoog en na 1 januari weer (btw-verhoging)

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Goed doorbakken friet, vers en net personeel

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Moest heel lang wachten en toen bleken de kroketten gewoon koud, die stonden al een tijd klaar namelijk.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Toppie! Lekkere patatjes, goed gebakken. Op tijd klaar,vriendelijk personeel

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de dame achter de balie onvriendelijk, ze had zelf haar zaken niet op orde waar een klant de dupe van wordt. Tevens erg weinig saus bij de snacks.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen bezorging maar het eten is uitstekend.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige app. Werkt perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het internet eruit lag bij de Straatsburger 3-12 en dit niet aan klanten werd meegedeeld. De bestellingen via de app werd niets mee gedaan.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit/prijs verhouding