Beoordelingen van De Straatsburger Hengelo

Recente recensies

4.0
Anoniem
18 oktober 2021

Op zondag 3 pokébowl online besteld (bewust niet bij thuisbezorgd.nl) en op het gereserveerde tijdstip opgehaald. Stond al keurig klaar. Pokébowls waren vers, lekker en met zo veel mogelijk gerecycled papier verpakt. Alles goed dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
16 oktober 2021

Eten was goed, lekker en de patat was niet erg vet.Thuisgekomen was het eten ook nog goed warm. Prima!

Erna Vossebeld
13 oktober 2021

Al vaak eten bij jullie gehaald, altijd goed, maar vandaag was de patat toch minder, zachter, en erg veel saus op de vegetarische hamburger

Jordens
13 oktober 2021

Beste cafetaria!

Scholten Arthur
2 oktober 2021

Altijd fantastisch!

Marleen
29 september 2021

Bestelling was compleet . Prima smaak

Bosman
29 september 2021

Waar wij normaal gesproken erg tevreden zijn, was dit nu niet het geval. De patat en snacks waren niet warm terwijl deze wel meteen na het bereiden zijn meegenomen. Nooit eerder gehad dus weet niet of er deze dag meer klachten over zijn geweest maar volgende keer hopelijk weer beter.

Jordens
27 september 2021

We hebben heerlijke hamburgers van jullie gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
17 september 2021

Lekker

Erna Vossebeld
8 september 2021

Volgens mij heb ik de verkeerde saus gekregen op mijn poke bowl Verder is het altijd goed

Michelle Homburg
5 september 2021

Weer genoeg, lekker en top!

Aron
1 september 2021

De spareribs en de patat waren heeeeeerlijk!

Martijn
28 augustus 2021

Patat wederom te hard gebakken. Ook veel kleine harde stukjes. Prijzen zijn bovendien fors, dan verwacht ik er meer van.

Bruggink
15 augustus 2021

Heerlijke pokebowl !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
12 augustus 2021

Altijd erg goed. Vers en het is nog goed warm als je thuiskomt en ook als het wordt bezorgd.

Arthur Scholten
2 augustus 2021

Zoals altijd HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KH
2 augustus 2021

Wij zijn altijd fan van de burgers. Vandaag eens wat snacks besteld. De bucket Nacho's was nog niet eens voor de helft gevuld en de cheddar hebben we gezocht maar niet gevonden. Zat wel iets strooikaas op die bij afkoelen direct uitdroogt. Absoluut geen 6 euro waard. Zoete aardappelfriet was slap en kleefde aan elkaar. Smaak was wel oké. Kip was prima en de uienringen ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DJ
25 juli 2021

Heerlijk gegeten, voor ieder wat wils EN glutenvrije patat! top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W Kwakman
22 juli 2021

Patatten waren veel te zout, heb ze weggegooid

Tom Van Keulen
19 juli 2021
L.
18 juli 2021
Angela
12 juli 2021
M.Velner
11 juli 2021

Het eten was op de bestelde tijd klaar. Complimenten over hoe warm het was ! Top. En de friet was niet te zout wat wij erg waarderen. Ga zo door.

G.J. Bonvanie
4 juli 2021

Goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo tiehuis-vos
20 juni 2021

Goede producten,en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dean Van De Worp
20 juni 2021

Echt lekker!👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
13 juni 2021
Scholten Arthur
12 juni 2021

Heerlijk!

Rodermond
9 juni 2021

Helaas waren we deze keer iets minder tevreden. De online bestelling geplaatst om 18u was ipv 18:30u pas rond 18:50u klaar. In de Pokebowl zat een lange haar. Dit is wel netjes opgelost doordat een nieuwe bezorgd werd aan huis. Verder konden we geen 5% korting voor online bestellen en zelf ophalen terug vinden in de prijs, wel is er €0,25 transactiekosten berekend. We hopen de volgende keer weer op de ervaring die we gewend waren.

Snijder
4 juni 2021

Heel erg jammer dat je 18.30 uur afhalen afspreekt en dan pas om 18.50 uur je bestelling klaar is j

Evers
4 juni 2021
Marco Oude Luttikhuis
3 juni 2021

Makkelijk te bestellen en op juiste tijdstip klaar en eten erg goed. Bedankt allemaal

Wilbrink
31 mei 2021

Was de eerste keer voor ons.Super lekkere spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Vries
27 mei 2021
Mariëlle Velner
23 mei 2021
Maureen
23 mei 2021

Patat met snacks netjes en op tijd thuisbezorgd ivm quarantaine. Echt TOP service dus!! Normaal kan je dit niet laten bezorgen namelijk. Heel erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
22 mei 2021

Lekker 👍

Amber
21 mei 2021

Ik had voor het eerst een poke bowl met zalm, maar wauw wat lekker en het is een echte maaltijd.

Wilco
21 mei 2021
Boet
13 mei 2021

Het wachten duurt er steeds langer nu ook al als je via internet bij hun zelf besteld. Sta je nog 9 minuten langer te wachten dan het tijdstip wat je selecteert

Erna Vossebeld
10 mei 2021

Elke keer is het lekker, goede kwaliteit, warm, ruime porties En fijn dat er vegetarisch opties zijn, mag natuurlijk altijd meer!!

Tiehuis
10 mei 2021

Prima cafetaria,veel variatie,en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina
9 mei 2021

Maaltijd prima, smaakte goed en stond op tijd klaar. Maar als je zowel de folders met 5%korting bij online bestelling nog op de balie hebt staan als een vermelding op je website is het erg slordig als je het niet verrekent en bij ophalen aangeeft dat het blijkbaar niet meer geldt, terwijl het nog wel overal staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

arlettekoopman@hotmail.com
9 mei 2021

Er was iets niet geleverd, terwijl het wel besteld was. Na meer dan 5 minuten aan de telefoon te hebben gezeten, omdat het leek alsof de telefoon ernaast lag, toch kontakt gekregen en een nabestelling geplaatst en die werd zeer snel thuis bezorgd! Dat was een mooie service👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
8 mei 2021

In de app wordt aangegeven dat je 5% korting krijgt bij jouw bestelling. Deze wordt helaas niet doorberekent als je afrekent. In ieder geval wordt het nergens vermeld. Tevens jammer dat er € 0,25 extra moet worden betaald om via ideal te mogen betalen in de app. Dit gebeurd toch ook niet als ik met de pinpas bij de kassa in de zaak afreken? Kwaliteit van het eten is daarentegen wel goed van kwaliteit.

Klaas
1 mei 2021

Makkelijk via de app te bestellen. Aardige mensen. Maar er zaten veel niet goede patatten bij onze bestelling (slap of juist keihard), wellicht frieten die waren overgebleven en opnieuw zijn gebakken? De frieten die wel goed waren, waren heerlijk.

Poel
30 april 2021

Heerlijke snitzels, helaas ontbrak de saus bij de zigeuner snizel.

Erwin
28 april 2021

Overheerlijke straatsbuger. Goed van smaak en erg goed belegd

Carola ter Horst
27 april 2021

Top service en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Moerman
27 april 2021

Super! Het eten is daar altijd heerlijk. Tot de volgende keer maar weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mireille
26 april 2021

Altijd heerlijk vooral de herfstburger

J.B
26 april 2021

Donders goed eten!! Echte aanrader

Romy
26 april 2021

Het was weer lekker! Thnkz!

Ron
17 april 2021
A. Huitsing
12 april 2021

Goede kipsalade! Het eten van de Straatsburger was smakelijk. Bestelling werd aangeleverd in papieren zakken dus recyclebaar. Dat vinden we top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carola ter Horst
5 april 2021

Top service! besteld op tijd klaar en heerlijk!

Scholten Arthur
5 april 2021
Eric
4 april 2021

Prima burger en met het menu krijg je heerlijke frieten echt een aanrader

Marthijn
2 april 2021

Goede patat en de hamburgers zijn ook erg lekker.

Dion lebbink
1 april 2021

Heerlijk

Melissa
1 april 2021

Echt suuuuuper lekker! En ook nog in (grotendeels) milieubewuste verpakking. Heerlijk

EJ
29 maart 2021

Goede burger niet te zuinig belegd.

Patrick
29 maart 2021

bamibal vergeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fossen
27 maart 2021
Margriet Westerman
26 maart 2021

Super lekker. Heerlijke verrassing combinatie van smaken en met heerlijke frieten

Ine
21 maart 2021

Genoten van de snitzel. Heerlijk gebakken, goed menu.

van Deursen
14 maart 2021

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Se
14 maart 2021

Jammer dat er een salade miste en dat de bestelling de verkeerde burger bevatte. Verder smaakte het goed.

Stephanie
13 maart 2021

Hamburger erg smaakloos, jammer van het geld! Patat verder prima

Janssens
12 maart 2021

Prima in orde!

Mariëlle
7 maart 2021

Top! Exact op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ugur
7 maart 2021

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet
6 maart 2021

Goede porties eten. Enige minpunt is dat bij vooraf bestellen het eten niet klaar staat op aangegeven tijdstip.

Scholten Arthur
6 maart 2021

Zoals altijd topkwaliteit. Week in, week uit...

Angela
4 maart 2021
Marion Hoigma
3 maart 2021

Altijd goede service en lekkere producten. Zeer aardig personeel

Nicky
3 maart 2021

Weer een heerlijke pokebowl gehad.

Romy
1 maart 2021

Was weer heerlijk :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Em
28 februari 2021

👍

Danique
26 februari 2021

Super vriendelijk personeel en het eten was ook erg lekker. Zeker een aanrader!

Arthur Gervink
25 februari 2021
Chantal
21 februari 2021

We hebben echt heerlijk gegeten, een hamburger 🍔 zoals een hamburger hoort te zijn! Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
20 februari 2021

Prima service en uitgebreid menu!

Heskamp
19 februari 2021

Super

Elis
14 februari 2021
Angela
14 februari 2021
Karin
13 februari 2021

Altijd n goed burger menu!

Scholten Arthur
5 februari 2021

Altijd topkwaliteit...

Bruggink
1 februari 2021
Ron
1 februari 2021

Ruim voldoende en heerlijk van smaak. Komen zeker nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin
31 januari 2021

Prima gegeten, helaas wel een deel van de bestelling vergeten waardoor 1 iemand geen eten had. Slechte zaak.

Ralph
30 januari 2021

Skip de 25 cent administratie kosten dit is raar! Als ik gewoon in de zaak bestel heb ik dat niet. Als jullie niet willen dat mensen online bestellen snap ik het. Eten was weer prima.

Paul
26 januari 2021

Normaal gesproken altijd goede friet maar helaas dit keer erg droog en idem voor de kipcorn en kroket. Volgende keer vast weer beter

Roel
25 januari 2021
Ingrid
24 januari 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
19 januari 2021

Keurig geregeld. Online besteld, keurige mail met besvetiging. Bestelling op tijd en van prima kwaliteit. Top.

Lina
17 januari 2021

Fantastisch. Eten was lekker en on time!

Mw
16 januari 2021

Prijzig dit keer geen korting gehad. Verplicht Ideal betalen wat 25 CT extra kost. kipnuggets besteld en frituur hapjes. Deze waren bij elkaar ingeflikkerd... moest dat eerst thuis scheiden...slechte zaak

Scholten Arthur
16 januari 2021

Zoals altijd heerlijk!

Marion Hoogma
14 januari 2021
Beumer
13 januari 2021

Snel en smakelijk

Bart
10 januari 2021

Heerlijke hamburgers!

Aniek
10 januari 2021

Lekker!

Ineke
8 januari 2021

Heerlijk en prima op tijd.

Ann
7 januari 2021
Arthur Scholten
2 januari 2020

Altijd kwaliteit!

Tim
2 januari 2020

Heerlijk eten, bestelling op tijd klaar ondanks de drukte. Dit was niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste!

Marieke
30 december 2020
Niek
29 december 2020

Wereld burgers, echt top! Mag iets minder zout op de patat. Servetjes zouden handig zijn.

Claudia
28 december 2020

Een héérlijk hamburger menu. Voor herhaling vatbaar!

Romy
23 december 2020

mooi op de aangegeven tijd klaar, en was weer lekker!! Fijne feestdagen! :-)

Sylvia
21 december 2020

Eten was weer superlekker, alleen jammer dat het blikje cola bij het menu was vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jonge
20 december 2020

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.ter Bruggen
19 december 2020

Patat was niet krokant en warm!

B. Kroezen
18 december 2020

Heerlijk gegeten, maar vorige keer de saus vergeten en deze keer het gratis drankje. En dan nog moeten betalen voor Ideal... Het eten is goed, het proces er omheen geeft mogelijkheden om te verbeteren

Bruggink
13 december 2020
Jolanda Bruggink
29 november 2020
Arjan Derksen
29 november 2020

Kwaliteit is, zoals altijd, goed. Telefonische bestelling ( afhalen) was niet op tijd ( 15 min wachten) en doordat delen eerder klaar waren was de friet niet meer erg warm.

Romy
28 november 2020

Lekker gegeten!! ,-)

Sabien
27 november 2020

Lekkere burger maar te lange wachttijden. 20 minuten na afhaaltijd klaar

Arnold
27 november 2020

Online besteld om 17:26, bevestiging om het komen op te halen om 17:50... helaas pas om 18:15 was de simpele bestelling klaar.... Thuis aangekomen was de friet niet echt warm meer. Van de cafetaria tot aan huis is het amper 5min rijden... ik heb het vermoeden dat de bestelling vergeten is..... of dat men te druk was... heel jammer, normaal gesproken is het altijd wel goed. De (gratis actie) blikje cola mistte ook bij de bestelling....prijs is omhoog gegaan, maar de kwaliteit en service zijn helaas achter uitgegaan.

Van Wijngaarden
26 november 2020

Jammer dat de biefstuk en entrecote menu 's niet meer verkrijgbaar zijn. Beperkt onze keuze mogelijkheden

Rombouts
26 november 2020

De burger was ontzettend lekker! Een opmerking heb toch, het eten had iets warmer mogen zijn,

Ralph
22 november 2020

Nu twee keer wat besteld en eten is goed. Aanrader. De 1e keer heb ik daar besteld, maar je kan beter online bestellen omdat je dan niet hoeft te wachten (vanwege corona). Wat dan wel een beetje raar is dat je daarvoor "gestraft" wordt met 0,25 cent transactie die je in de zaak niet betaald beetje vreemd. Gaat me niet om die 25 cent maar dat moeten ze gewoon niet doen. Buiten dat de salade was prima en de hamburger 🍔 ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 november 2020

Altijd heel tevreden. Alleen nu waren de frieten en toelage gewoon koud. Hadden blijkbaar al een tijd gestaan voor ze meegegeven werden. Erg jammer want daardoor gewoon niet lekker.

Demi
20 november 2020

👌

Jan Bonenkamp
15 november 2020

We waren niet helemaal tevreden. We hadden online besteld en ter plaatse afgehaald. Bij thuiskomst bleek de bestelling niet compleet terwijl we wel het volledige bedrag hebben betaald.

Romy!
8 november 2020

Snel klaar en lekker gegeten!!👌

E.b.
7 november 2020

Service verpakking smaak bestelgemak, alles super voorelkaar

Gerke
7 november 2020

Lekker eten, helaas 1 portie kaassticks gekregen ipv 2 kaassouffles. Was wel even een teleurstelling voor onze dochter.

John
3 november 2020

Het eten was goed en lekker.

Pepers
1 november 2020
Kibar Sen
29 oktober 2020
Mw
28 oktober 2020

Online besteld zoals ze willen... afhalen om 1600...kom je daar... begonnen ze er net aan...wat heeft die afhaal tijd dan voor nut...niks

Mark
24 oktober 2020
V.N
22 oktober 2020

Het eten was erg lekker! Nieuwe favoriet in Hengelo.

Christian Beuzel
18 oktober 2020

In de bezorg app kan ik niet voor snacks kiezen, of ze zijn verstopt. Moet dus halen wat ik wil voorkomen in coronatijd. Bij ophalen maak ik ruimte waardoor de jonge dame achter de kassa ouderwets alleen mensen die voor haar neus ziet. Tijd om dat toch een beetje op orde te hebben. Het smaakte verder goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
17 oktober 2020

Lekker gegeten! Veel vegetarische opties, heel fijn!

Alberts
17 oktober 2020
Romy
15 oktober 2020

lekker gegeten!!

Manon
11 oktober 2020

Altijd heerlijke patat en snacks, een aanrader!

Jawel
8 oktober 2020

Jammer dat je 30 minuten van te voren moet bestellen en het na 30 minuten niet klaar is. Heb het om 15:50 besteld.

theo
7 oktober 2020

Op tijd klaar, lekker warm, goede kwaliteit

Pepers
26 september 2020

Zoals altijd , prima

Bloeming
13 september 2020

Patat was prima, alleen was de berehap heel erg hard gebakken bijna zwart de uien verbrand. Het was heel erg druk maar dit was voor ons erg jammer

Bob
7 september 2020

goede prijs/kwaliteit verhouding. Voldoende verse sla en lekkere gegrilde groente erbij. Zeer tevreden!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
4 september 2020

Heerlijke hamburgers! Zoete aardappelfriet was ook erg lekker. Klein puntje van aandacht. De mayonaise liever in een apart bakje ipv op de patat.

Romy
30 augustus 2020

Eten is goed maar ik moet helaas aangeven dat de bestelling (weer) half meegegeven is. Dame achter de kassa heeft netjes excuses aangeboden en snel de bestelling compleet gemaakt!

Arnold
28 augustus 2020

Online besteld en betaalt via iDeal... Bestelling stond netjes op tijd klaar. Lekker grote porties friet, zoals altijd...

Oude Booijink
23 augustus 2020

Helaas was het niet de kwaliteit die we gewend zijn, erg vet( liep uit het doosje), waardoor de broodjes gelijk sponzen waren. Volgende keer beter.

Linda
23 augustus 2020

Patat en snacks waren prima, burger was 1 grote zompige bende... heel erg zonde maar niet opgegeten.

AB
7 augustus 2020
Paul
5 augustus 2020

De kwaliteit was redelijk. Ik had online besteld en aangegeven dat ik om 18.40 uur de bestelling kwam ophalen. Ik was 5 minuten eerder, maar tegen 18.50 heb ik gevraagd of ze mij vergeten waren. Dat was niet het geval maar het was druk in de keuken (zeg dat dan bij mijn binnenkomst!). Daarna werd me gezegd dat de saté die ik had besteld niet goed was klaar gemaakt. Afijn, tegen 19.00 uur kreeg ik mijn bestelling mee met excuses. Thuis gekomen was de frites slap (ja die was al klaar en moest 20 minuten wachten). De saté was overigens lekker. Wat ik ook vreemd vind is dat je 5% korting krijgt maar vervolgens €0,25 moet betalen voor online bestellen. Het bedrag stelt niets voor maar het is het principe.

Irma
3 augustus 2020

De kwaliteit is perfect, het is alleen jammer dat ik gisteren mijn frikandel speciaal besteld had met ketchup en ik kreeg met curry, die heb ik helaas weggegooid, want ik lust echt geen curry.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
1 augustus 2020

Het eten was erg lekker en heel warm wat meerwaarde was. De curry , satésaus en de loempia smaakten heerlijk. Zo ook de friet. Wij houden niet zo van zout, dat zou minder mogen. Maar dat is puur smaak.

Theo
29 juli 2020

Patat, etc lekker. Warm. Op tijd klaar, Blijf me verbazen over de weliswaar kleine toeslag van 25 cent die bij elke bestelling via de app heimelijk wordt toegevoegd

Theo
29 juli 2020

Patat etc. dik in orde. Onterechte toeslag op de prijs bij bestellen en betalen via de app. Wordt heimelijk toegevoegd.

Anoniem
27 juli 2020
Arlette Koopman
13 juli 2020
Rob
6 juli 2020

Snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
4 juli 2020

Goed eten en snelle service!

Arlette Koopman
30 juni 2020

deze keer weer zoals vanouds op tijd en perfekt eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roeke
22 juni 2020

De hamburgers waren niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arlette Koopman
22 juni 2020

Deze keer moest ik helaas 10 minuten langer wachten dan de afgesproken tijd. Maar verder is het eten perfekt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
21 juni 2020

Altijd goed en lekker!

Bonny
20 juni 2020

Het bedrijf en producten zijn goed, maar de gebruiksvriendelijkheid van de APP is vreselijk. Vanaf nu bestel ik alleen nog maar telefonisch.

Arno Brok
19 juni 2020

Dit is geen doorsnee cafetaria. Ze leveren bovengemiddelde kwaliteit. Het saté menu was erg smakelijk.. De vlaamse frieten vond ik iets te melig, maar dat is persoonlijk. De frkandellen en kroketten waren prima. Wij komen hier zeker nog terug.

Theo
17 juni 2020

Patat, kroketten, frikandel, etc. verdienen tien sterren. Waarom dan maar één ster: al aantal keren gevraagd waarom ik transactiekosten moet betalen...Die worden heimelijk opgevoerd en dan weer niet vermeld op de rekening. Het gaat maar om 25 cent, maar ik vind dit niet netjes. In de app wordt hier ook niets over verteld. Transactiekosten om je patat te kunnen bestellen.... vreemd.

Esther
15 juni 2020

Prima burger en goede boeren patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijkamp
14 juni 2020

Boerenpatat is een aanrader

Monique
14 juni 2020

Online bestellen en op het afgesproken tijdstip ophalen werk uitstekend! Top geregeld en ook erg lekker

Pauline
12 juni 2020

Overheerlijke burgers, royale salade.

Remco
10 juni 2020

Eten was lekker en goed. Alleen, eten was pas 10 minuten later klaar dan ik besteld had via de website.

Arlette Koopman
7 juni 2020

wederom top!! Niets aan toe te voegen...goede kwaliteit en goede service!

Kelly
2 juni 2020

Altijd goed eten. Bestellen ongeveer twee keer per maand. Groot aanbod en goede kwaliteit. Jammer dat ze de gewone snacks niet bezorgen maar gelukkig is het niet ver om het op te halen.

Willems
26 mei 2020

De bestelde producten waren van goede kwaliteit en smaakten prima. We misten wel een paar dingen zoals mayonaise bij de patat, een sausje bij de spare- ribs. Verder was de kipsaté, samen met de satésaus verpakt in aluminiumfolie. Ik had de saus liever apart in een bakje gedaan. Verder alles prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kibar
26 mei 2020
Arlette Koopman
25 mei 2020

Wederom was het perfekt!!! Op de afgesproken tijd stond mijn bestelling klaar en zoals altijd super goede kwaliteit van het eten!! Kortom.....een dikke 10!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
25 mei 2020

Bestelling stond vrijwel direct klaar op het aangegeven tijdstip. De Straatsburger is nét iets duurder dan de gemiddelde cafetaria maar de kwaliteit is altijd erg goed.

Anoniem
23 mei 2020

Prima. Niets op aan te merken. Op tijd klaar en lekker warm.

Arlette Koopman
22 mei 2020

Het was een top bestelling en mijn bestelling stond al klaar toen ik op de afgesproken tijd kwam.

cf
19 mei 2020

de kwaliteit van de producten is voldoende. de hoeveelheid friet minder. we bestellen al meer, maar is nog niet genoeg voor iedereen (gezin met 2 volwassenen en 3 tieners). Als het nodig is om nog meer te bestellen, staan de kosten niet meer in verhouding en wordt "pattat"halen geen optie meer. Je kunt nu al goedkoper chinees halen dan pattat halen, jammer dat de prijs te hoog is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy Tangenberg
18 mei 2020

Het eten is goed. Alleen is het jammer dat de bestelling weer niet compleet was. Ik snap de drukte maar dat is wel een aandachtspuntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teusink
14 mei 2020

Online besteld, betaald via iDeal. De bestelling was netjes op tijd klaar, toen ik het vanuit mijn werk het kwam ophalen. Bestelling was kompleet. Alleen 1 kleine opmerking betreffende de gehaktballen uit de jus. Deze waren iets aan de zoute kant... maar voor de rest helemaal niks op aan te merken. gewoon top.

Jeroen
10 mei 2020

4 persoons zak patat is krap aan met 4 personen en de patat was niet voldoende doorbakken

Nijkamp
9 mei 2020

Boeren patat is een aanrader !!

Anoniem
9 mei 2020

Gewoon Lekker!

Nathan Kattelaar
7 mei 2020

Heerlijk genoten van zeer goede burgers 🍔

Mark
6 mei 2020

Kwaliteit van het eten is goed. De bestelde saus (oorlog) in een beker van 2,10 euro was amper voldoende voor 1 persoon.

Ben
4 mei 2020

Ik heb online betaald...maar moet wel transactieskosten betalen Dus beter bij afhalen afrekenen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.
29 april 2020
Leontine
25 april 2020

De smaak was prima! Wat wij hebben ervaren is dat de burgers lauw waren terwijl we die het eerste aten. Daarna de patat en die was nog prima warm/heet. Ik heb dit vaak bij jullie dat de snacks al lauw zijn in verhouding met de papat. De snacks hebben jullie al eerder klaar en deze staan dan op de balie te wachten tot de patat klaar is. Ik heb het een hele tijd geleden ook al eens aangegeven, jammer dat dit naar mijn idee nog niet veranderd is.

Arnold
25 april 2020

Online besteld, betaald middels iDeal... Bestelling was netjes op tijd klaar en was compleet.

Sylvia
22 april 2020

Lekker zoals altijd, alleen jammer dat er bij het menu gewone patatjes zaten. Dat zijn wij anders gewend.

Michel
21 april 2020

Helaas kregen wij gisteren 2X patat curry ipv 1x patat speciaal curry en een gewone patat. Voor de rest uiteraard een top cafetaria.

Hoi
19 april 2020

Lekkere patat, aardig personeel. Jammer dat ik langer moest wachten dan de tijd die stond aangegeven in de app.

Annemieke
17 april 2020

Alles prima. Salade met kipfilet was boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar!

Sen
15 april 2020
Geert
14 april 2020
Sam
12 april 2020

Op tijd klaar en warm. Patat is nog lekker knapperig en alles is netjes verpakt zonder plastic

Lisanne
11 april 2020
Ben
5 april 2020

Prima Service ook in deze tijd Bebankt

MHoogma
3 april 2020

Top geregeld 👍 De patat en bamieballen waren goed warm !!

Suzan
2 april 2020

De bestelling was goed! De timing met ophalen was perfect.

Ruud Vd Graaf
30 maart 2020

Bij een vriendin wezen eten, zoete aardappel friet. Echt top! Het nodigt mij zekers uit om de hamburger nexst time te proberen. Vriendelijke mensen ook! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
30 maart 2020

Zeer vriendelijk personeel, hoge kwaliteit van producten en bereiding. Milieubewust met verpakkingen. Voor de vegetariër ook volop keuze.

ter Hofte
30 maart 2020

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjet
29 maart 2020

Prima eten. Lekkere patat en kroketten. Alles netjes apart verpakt op verzoek terwijl het een grote bestelling was.

Fleur
27 maart 2020

goed!

Alex Issa
27 maart 2020

Heerlijke burgers, milkshakes en frites! Mooi alles plastic vrij verpakt. De Straatburger zeker een aanrader !!!

Monique
23 maart 2020

Top geregeld! Ik had een online bestelling geplaatst en de instructie gevolgd zoals op de website beschreven; online betalen en NIET eerder komen dan de aangegeven tijd zodat er geen onnodige wachtrijen ontstaan. Op de afgesproken tijd stond de bestelling klaar. Ik stond met 30 seconden weer buiten. Chapeau! En het eten was heerlijk. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
15 maart 2020

Toen ik de bestelling ophaalde en thuis kwam, was het niet compleet helaas. Dit is al de 2e keer dat het via internet niet helemaal goed ging. Ik snap dat het druk is maar goed na-checken is altijd wel goed. Verder heerlijk gegeten hoor!

JohnD
12 maart 2020

Snel besteld via internet. Bestelling was op tijd klaar. Vriendelijk personeel.

De wit
11 maart 2020
Anna
7 maart 2020
Theo
4 maart 2020

Alles weer perfect. Alleen die verborgen transactiekosten begrijp ik niet.

fischer
3 maart 2020

via de app besteld op een bepaalde tijd. kinderen laten ophalen, maar het werd op die tijd niet omgeroepen, dus gewacht. na 15 minuten toch gevraagd, het was al klaar, resultaat niet meer warm. beter omroepen en na 3 minuten herhalen. niet gewoon laten staan en koud worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
16 februari 2020

Bestelling opgehaald, (was iets later klaar dan aangegeven) Thuis bleek dat deel vd bestelling niet compleet was. Hierover direct gebeld. Ik kon gewoon beginnen met wat ik wel had, rest vd bestelling is nagebracht. Nu wonen we op steenworp afstand maar ben hier over echt tevreden. Had nu iig lekkere warme patat erbij! Goed en snel opgelost.

Juup
16 februari 2020

Het stond al klaar, daarom was het redelijk lauw en minder lekker.

Theo
5 februari 2020

Geen klachten over kwaliteit. 19 cd korting ivm on line bestellem

Theo
5 februari 2020

Kwaliteit: goed. Op tijd klaar. Alles in orde. Maar waarom 25 cent transactiekosten. Worden stiekem toegevoegd aan rekening

Bos
5 januari 2020

De bestelling was mooi op tijd klaar. Goed dat jullie milieu bewust bezig zijn met de kartonnen bakjes maar helaas zit er zo’n sterke geur aan het materiaal dat de alles naar karton smaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
2 januari 2020

Echt een dikke 10, op alle punten perfect!

Cor
1 december 2019

👍🤓

Friso Wiggers
24 november 2019

Prima ik had ongezouten patat besteld en gekregen.

Ferran
23 november 2019
Muriëlle Tanke
17 november 2019

Altijd goed en als je online besteld ook op tijd klaar

Theo
6 november 2019

Bestelgemak van de App: in orde. Bestelling op tijd klaar: in orde. Kwaliteit van de bestelde patat en snacks: niks op aan te merken. Vraag: waar komen de transactiekosten (0,25 euro) ineens vandaag. Ze worden niet aangekondigd in de app, maar verschijnen ineens bij de Ideal betaling (op zich is Ideal weer een pluspunt voor de app). Op de afhaalbon worden de transactiekosten weer niet vermeld, eigenlijk dus verstopt. Het gaat maar om 25 cent, maar toch vind ik dit niet terecht..

Horst
23 oktober 2019

Wij vonden allemaal te weinig ui, verder prima

Yska
14 oktober 2019

Op zich was de kwaliteit van het eten prima, jammer alleen dat ik een Berehap pinda met mayo besteld en betaald heb maar niet gekregen. De mayonaise ontbrak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ter Hofte
7 oktober 2019
Jürgen
5 oktober 2019

Altijd goed. Lekkere hamburger.

L.
27 september 2019
Joyce
21 september 2019

Patat smaakte prima, alleen een twee gewone kroketten i.p.v. een gewone kroket en een groentekroket gekregen...

Cor&Hetty
13 september 2019

Was een prima Straatsburger, wat ons betrof mochten er iets minder uien op

RV
12 september 2019
Theo
11 september 2019

Op tijd klaar, lekker warm alles, goede patat, lekkere kroketten.

MJB
23 augustus 2019

Prima patat (speciaal en normaal) en snacks.

Bas
22 augustus 2019

Heerlijke hamburger met griekse invloeden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
8 augustus 2019

Wachten bij afhalen duurde veel te lang. Patat was extreem zout. De rest was goed.

Veerman
4 augustus 2019

Als vegetariër is dit een van de weinige cafetatias waar je een groenten kroket kon krijgen. Dit bestellen wij altijd. Tot gisteren. Blijkbaar hebben ze de groenten kroket vervangen voor een Vega kroket van mora. Daar staat op de site niets van en wordt ook niet vermeld bij het ophalen. Ik bestel een groenten kroket en geen Vega kroket. Bovendien zitten er in de nieuwe vega kroketten behoorlijk veel ingredienten waar mensen allergisch voor kunnen zijn. Buiten het feit dat dit gewoon een stomme fout is , is het ook nog een gevaarlijke fout. Hoop dat beide producten naast elkaar te koop blijven en dat de site wordt aangepast. Bovendien mogen de mensen aan de telefoon wel iets meer inlevend zijn als je belt met een klacht/ opmerking.

Theo
31 juli 2019

door drukte was nog niet begonnen aan de bestelling. De kwaliteit van de producten was goed, heeft iedereen gesmaakt

Justin
30 juli 2019

Eerste keer bij deze cafetaria/burgerpaleis en aangenaam verrast door de kwaliteit. Online besteld en eten was netjes op tijd klaar. Erg handig!

Welles
29 juli 2019

Ik heb zeer nadrukkelijk in mijn bestelling bij de opmerkingen aangeven dat ik geen zout en kruiden op de friet wilde en het zat er vol mee. Nooit meer. Blijkbaar is net kopje opmerkingen een overbodig iets. De friet heb ik weggooid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
16 juli 2019

Heerlijke burgers!

Jurgen
12 juli 2019

Heel erg lekker zijn de hamburgers.

Romy
1 juli 2019

Snelle service en lekker eten! Maar de bestel app mag wel iets beter "ingericht" / praktischer worden..

jac
24 juni 2019
Mirella
20 juni 2019

Levering niet conform bestelling. De grote friet pinda bleek een kleintje....de bestelde kleine friet speciaal bleek groot. Aangezien smaken verschillen had de een honger aan het einde en heeft de ander meer dan de helft weg kunnen gooien. Ja we hadden kunnen bellen maar dan hadden we in 2 groepen moeten eten of koude snacks gehad....beetje jammer wel

Theo
19 juni 2019

Goed, lekker, alles warm, op tijd klaar. Correcte bediening. Ik vind de transactie kosten bij bestellen via de app vreemd.

Saft
16 juni 2019

Online bestellen ging gemakkelijk en veel keuze. Betalen via iDeal. De bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. Top!

Akcay
4 juni 2019
Manon
31 mei 2019

Tijdstip afhalen klopte op de minuut. Alles aanwezig. Minpuntjes: patat was niet zo krokant en voor de saus bij de onions moest extra betaald worden, ipv dat het erbij hoorde zoals beschreven stond. Is toch weer €1.40.

Paul
11 mei 2019

Prima! Vriendelijke bediening, goede kwaliteit food en stipt op tijd!

Mandy
7 mei 2019

Patat en snacks en vooral de burgers smaken altijd prima.Ook staat onze bestelling(ook bij drukte) altijd op tijd klaar.top! Helaas zijn bestellingen niet altijd compleet (gaat met name om de saus). Vandaag is onze dochter toch maar teruggegaan om de missende saus op te halen aangezien we ook geen saus meer in huis hadden.

Pauline
3 mei 2019

De burgers en de gewone frietjes waren erg lekker en ook de porties waren prima. Hiervoor scoor ik *****. Helaas was de friet van zoete aardappel veel te donker, veel stukjes waren aangebrand (ze zagen er zo uit en ze smaakten ook zo). Het grootste deel van de friet van zoete aardappel is daarom helaas in de prullenbak beland. Deze krijgen van mij *.

Theo
1 mei 2019

Op tijd klaar. Alles warm. Goede porties.

Marieke
8 april 2019

Het smaakte allemaal prima, zoals gewoonlijk. Maar zoals helaas ook best vaak klopte de bestelling niet. Omdt ik daar inmiddels wel alert op ben heb ik bij de auto al gecontroleerd of alles aanwezig was, ik miste nog voor 5 personenen friet en kreeg dat nadat ik terug ging ook direct wel mee. Maar het gebeurt (te) vaak dat een deel van de bestelling mist of niet klopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liset
7 april 2019

Zoals altijd super

Ivo
6 april 2019

Heerlijke friet

Jurgen
30 maart 2019

Lekkere hamburgers. Ik rijd van de andere kant van Hengelo om daar hamburgers te halen.

Roy
25 februari 2019

Gisteren een online bestelling bij de straatsburger geplaatst. Er waren 2 menu’s besteld welke op de flyers werden gepromoot. Via de online bestelling extra gekozen voor contant betalen Tijdens het afhalen bleek dat dat deze bon niet kon worden gebruikt bij een online bestelling. Op de bon stond; bij inlevering 50% korting. (Niet vermeld dat deze bonnen niet bij online bestelllingen gelden!!) Vanuit het personeel zijn er geen enkele excuses gemaakt. Het personeel liep zelfs weg en draaide zich om om door te bakken. Zeer onprofessioneel en wat mij betreft geen goede reclame. De laatste keer voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJ
18 februari 2019

Het eten was goed, echter kwamen de spare ribs zonder friet en salade zoals wel vermeld stond in de menu kaart.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brummelhuis
12 februari 2019
Linda
10 februari 2019

Redelijk, hebben wel eens lekkerder gegeten. Broodje vd burger was doordrenkt met vet/vocht, nacho’s qua smaak niet echt onze voorkeur, salade vrij minimalistisch voor dat bedrag. Het enige wat echt lekker was waren de uienringen.

Marieke
9 februari 2019

Snelle levering, smaakte prima

Bob
5 februari 2019

Kwaliteit snacks en friet is prima. Voor de 2e keer via de app besteld en beide keren op de aangegeven tijd van gereedheid, moest er nog begonnen worden met bakken. Resultaat: Alsnog 10-15 minuten wachten. Tip voor de app: de dinsdagactie kan niet geselecteerd worden en wordt helaas niet verrekend bij betaling in de zaak! Wil je hiervan gebruik maken, dan adviseer ik te bestellen in de cafetaria!

H. Pol
3 februari 2019

Gisteren kwamen we thuis met de bestelling, we hadden i.p.v 2 milshakes besteld, maar 1 meegekregen. Verder was het zeer smakelink

Wendy
1 februari 2019
Roy Versteeg
27 januari 2019

Eerste keer burgers besteld. Kwaliteit en hoeveelheid waren prima, heerlijk gegeten. zeker de moeite waard om weer eens te bestellen.

Rogoz
24 januari 2019

Goede kwaliteit. Verbeterpunt die ik mee wil geven is dat als je van tevoren besteld en een tijdstip van ophalen aangeeft het eten dan ook klaar staat.

Gerard
21 januari 2019

Niet goedkoop maar wel goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Weustink
21 januari 2019

Snelle service van goed afgebakken patat en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
21 januari 2019

goede service ..prima restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
30 december 2018

Heerlijke patat

Eline Legtenberg
23 december 2018

Was super super lekker! Vol van smaak!! Haast jammer om op te eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
23 december 2018

Zoals altijd heerlijk en goed warm

Tth
11 december 2018
Ben schepers
7 december 2018

Top

Benno
1 december 2018

Uitstekend

Kroeze
30 november 2018

Normaal zijn we heel tevreden over jullie en komen er wekelijks maar vandaag waren de friet slap/slof en niet lekker. Wij wouden jullie dit laten weten want we vinden dit geen reclame. Hopelijk wordt het snel beter. Neem gerust contact op per mail.

Debby Huber
17 november 2018

Alles was goed en lekker zoals altijd ?

Jos
10 november 2018

Uitstekende hamburger! Blij om te zien dat de Straatsburger het zo goed doet!

Eric
10 november 2018

Lekkere patat met berehap Mag de volgende keer wel iets meer pindasaus op de berehap.

Melissa
2 november 2018

De nieuwe Jamaica burger getest. ??

Ik
29 oktober 2018

Dat de bestelling 10 minuten later klaar is terwijl je ruim van te voren hebt besteld op een relatief rustig moment. Het smaakte overigens wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
21 oktober 2018

Snelle service

Marijke
13 oktober 2018
Kb
6 oktober 2018

Altijd lekkere hamburgers!

Iggy
17 september 2018

Lekkerste hamburgers van Hengelo

Martijn
6 augustus 2018
Britt
28 juli 2018

Zoals altijd heel erg lekker, alles snel klaar en top personeel! Een echte aanrader.

Wagtenveld
21 juli 2018

Alles goed. Allen bij drukte in de zaak worden de App bestelingen nog wel eens vergeten. En dan moet je op de afgesproken tijd toch nog wel even wachten.

Wendy
13 juli 2018
Rogoz
6 juli 2018

Kwaliteit is prima. Tip die ik wel mee wil geven is goed de bestelling te lezen als het om de saus gaat. Met name bij drukte gaat dit nog wel eens fout.

Ingeborg Boes
25 juni 2018

Normaal zijn wij heel erg te spreken over se producten. Echter was het deze keer zo dat het leek dat de producten al even stonden. Patat was koud en de hamburgers waren ook koud. Ik had op afhaal met de tijd 18:00u, ik heb het eten gekregen om 18:10u

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ewout
11 juni 2018

De burgers zijn top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
10 juni 2018

Netjes op tijd gereed en het smaakte geweldig.

Wendy
4 mei 2018
Jess
25 april 2018

De burger waren superlekker alleen waren de unionrings aangebrand. Dat is wel weer jammer, dat hadden ze tijden het inpakken moeten zien.

Sylvia
19 april 2018

was weer heerlijk. wat ik wel jammer vind is dat je alleen menu´s kunt laten bezorgen.

Mandy
7 april 2018

Super snel en lekker

Thomas
30 maart 2018

Goed optijd en lekker

Ben
29 maart 2018

De Straatsburger: vakkundige gastvrijheid in je eigen wijk.

Karin
27 maart 2018

Heerlijke hamburger menu's, zeer ruime porties.

Koen
19 maart 2018

Gewoon top! Heerlijke burgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
3 maart 2018
Wagtenveld
16 februari 2018

Ik geef 3 sterren omdat de bestelling weer niet op de afgesproken afhaaltijd gereed was.

Wolters
8 februari 2018

Lekker op tijd, prima kwaliteit.

Anssi
26 januari 2018
Nettenbreijer
22 januari 2018

Het was heerlijk! Alleen was er een foutje bij de berenhappen, helaas geen pindasaus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ham
19 januari 2018

Bestelling was helemaal niet doorgekomen, jammer

Wagtenveld
19 januari 2018

Kwaliteit was goed. Door fouten in hun App extreem lang op de (afhaal) bestelling moeten wachten.

Nk
18 januari 2018

Een van de beste cafetaria’s in Hengelo. Super kwaliteit, maar kritiekpuntje: het is drama met bestellen! Iedere keer weer lang wachten omdat of de kassa niet werkt of er iemand achter de balie staat die de kassa niet kent...

Bas
14 januari 2018

Lekkere patatjes en snacks. Netjes ingepakt, goed gecontroleerd dat alles in de zak zit en vriendelijk.

ikke
10 januari 2018

Weer verkeerde bestelling. Duurder om via app te bestellen en prijzen weer omhoog. Wordt er niet beter op.

Enssi
8 januari 2018
Maakt niet uit
5 januari 2018

door de enorme toeloop (wat natuurlijk goed is) en de verkeerde plek van de kassa, lijkt het chaos in de tent! Bestellingen duren langer en de klant ervaart het als chaotisch... Dit is geen commentaar, want het eten is echt goed... maar wel een tip om uiteindelijk jullie klanten te behouden.

Petra
29 december 2017

Kwaliteit eten Prima!!! Prijzen op de app kloppen niet (family day) Spontaan ter plekke bestellen is duurder dan via de app, dus beter ter plekke via app bestellen en niet aan de balie (klantonvriendelijk) Prijzen weer omhoog en na 1 januari weer (btw-verhoging)

Niels
25 november 2017

Goed doorbakken friet, vers en net personeel

Leenknegt
18 november 2017

Moest heel lang wachten en toen bleken de kroketten gewoon koud, die stonden al een tijd klaar namelijk.

Roy
18 november 2017

Lekkere patat

Mr hamburger
14 november 2017

Toppie! Lekkere patatjes, goed gebakken. Op tijd klaar,vriendelijk personeel

Kroeze
27 oktober 2017

Ik vond de dame achter de balie onvriendelijk, ze had zelf haar zaken niet op orde waar een klant de dupe van wordt. Tevens erg weinig saus bij de snacks.

Wagtenveld
18 september 2017
Debby
10 mei 2017

Geen bezorging maar het eten is uitstekend.

Monique Slot
12 december 2016

Handige app. Werkt perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
4 december 2016

Jammer dat het internet eruit lag bij de Straatsburger 3-12 en dit niet aan klanten werd meegedeeld. De bestellingen via de app werd niets mee gedaan.

Overkamp
3 december 2016

Prima kwaliteit/prijs verhouding